LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Forum Help & Feedback Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   Is this forum screwed up for anyone else? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=165249)

REDJOHNNYMIKE 05-24-2006 12:49 AM

Is this forum screwed up for anyone else?
 
I had trouble with it last night (or if I wasn't here then it was the night before, memory kinda sucks) and at one point I lost connection to the server.
Today I can access the forums, but there's quite a bit that won't load (mostly graphics so far). I can see some of the borders and page colors of this feedback thread, but most links and clickables have that red X on white background. The main forum list is very basic, just links.

Is this on my end or yours? Other sites work okay for me.

RedHawke 05-24-2006 12:57 AM

Actually you aren't alone last night I had all sort of database errors, which was ok with me as I had other SW D6 RPG stuff I could work on anyway.

But today it seems the graphics aren't loading, the alternate text for them is loading in their places, the only one that is loading is the "Reply to this thread" graphic. None of the smily's are showing at all... wierd.

Update: The graphics are loading now, so whatever was happening is over. ;)

matt-- 05-24-2006 01:21 AM

on recent downtime
 
The outages last night I had originally attributed to problems at one of the few other network sites that share a server with the forums. Before that I had assumed it was a problem with our hosting provider, and after tonight I am reaffirming that assumption.

After not being able to reach the server, I investigated the problem and decided it was entirely a networking problem and contacted our host. Within an hour, the server was back up, although I could not log in. By a stroke of luck, I had created a backup account not too long ago and miraculously remembered the password and went to work checking the server for any sort of explanation as to why it was down.

This is what I discovered:
-- our host decided to do an unannounced (at least to me) side-grade of our operating system. I say side-grade because they upgraded us to a version that changed nothing. As far as I can tell, it's just a version branded for their company.
-- in the course of said upgrade, the super-user account became unreachable. feels like they changed the password
-- the tech doing the upgrade failed to copy three entries from a configuration file critical to the operation of our secondary http server (static.lfnetwork.com) which is responsible for lucasforums' scripts, images, and other static content.

Everything should hopefully be back to normal. Please contact me if it is not...I'll be watching this thread although you folks can email me if they wish. Email addy is in the signature.

Matt
Quote:

Originally Posted by RedHawke
Actually you aren't alone last night I had all sort of database errors, which was ok with me as I had other SW D6 RPG stuff I could work on anyway.

But today it seems the graphics aren't loading, the alternate text for them is loading in their places, the only one that is loading is the "Reply to this thread" graphic. None of the smily's are showing at all... wierd.


REDJOHNNYMIKE 05-24-2006 02:52 AM

Seems okay now.

Char Ell 05-30-2006 08:54 PM

Looks like static.lfnetwork.com is offline again since I can't see any banner graphics or smilies but my posts seem to be posting OK.

Did the hosting service need to perform a sidegrade to the other side of the OS? :D

matt-- 05-31-2006 10:07 AM

It's working for me.

Is anyone else having problems?

Thrik 05-31-2006 11:13 AM

Nope.

Char Ell 05-31-2006 08:32 PM

My apologies. :blush2:

I guess my company just started blocking traffic from static.lfnetwork.com although they haven't blocked access to lucasforums.com. Strange but at least I didn't get the complete shutdown.

I was able to see the LF banners and smilies last week from work. They must have made a recent change to our Internet filter. Again, sorry about the bad report. :(


All times are GMT -4. The time now is 09:02 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.