LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JA Modeling (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=535)
-   -   carcass error (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=166533)

jadendecar 06-21-2006 10:50 PM

carcass error
 
Well, as this is my first time ever trying to get a model in-game, and I am not familiar with many of the carcASS errors. Anyways, I get the following error:

Quote:

XSI import failed, code = 6 <file "c:base/models/players/_humanoid/root.XSI">
I would appreciate the help.

Sith Dagger 06-21-2006 11:56 PM

It should be C:\base... not C:base...

jadendecar 06-22-2006 08:12 AM

strangely enough, that is how mine is set up, yet I am still getting the exact same error.

LightNinja 06-22-2006 08:30 AM

open assimilate and go to preferences, without adding any .xsi or .gla and set the things up like this:
http://img98.imageshack.us/img98/173...ed2copy0tb.png
(damn, img code is off)
of course the Compiler path is where i have carcass.exe, but if you have it in "c:/idontknow/whoknows/carcass.exe" put that path, im not sure if this will fix the problem...i doubt so much, also when you add the .gla just press the B botton, dont set up anything in preferences... i just dont remember well how i did set up assimilate a long time ago.Well, wait for psyk0s answer, he'll surely know whats going on

jadendecar 06-22-2006 09:07 AM

Yep, i'm pretty much just waiting for psyk, but you guys are always a great help.

EDIT: sry light, but still the exact same error.

Psyk0Sith 06-22-2006 03:21 PM

Hmm, that's a new one for me, if i ever ran into it i forgot what the problem is.

Path problems will usually be reported as such, "code" usually mean something is wrong with the rig or some of the objects.

I can take a look at the max file if you want: psykopat(at)geocities.com.

jadendecar 06-22-2006 03:35 PM

ok psyk, I'll send ya the file.

EDIT: sent

Psyk0Sith 06-22-2006 05:20 PM

Check your mail and expect to cry :(.

jadendecar 06-22-2006 05:31 PM

Well, I just found out that half my cap tags were off, but now I get the following error:
Quote:

Vert <4> on mesh "ld5_eff" has no weights
P.S. I did scale it at one point. Also, pysk, should I just start my model over, or just try and fix my current one to gain experience.

Psyk0Sith 06-22-2006 09:40 PM

I recommend starting over.

That last error is because you added the skin modifier on the bones _eff, carcass will keep spitting out errors after errors because you have severe issues with the current rig.

jadendecar 06-22-2006 10:02 PM

Alright then. Would using another version (a more detailed version) of that model work or would I have to start from scratch?

Psyk0Sith 06-22-2006 10:36 PM

Anything would work, just be careful what you do ;). Keep it clean!

jadendecar 06-22-2006 10:48 PM

Alright. If you don't mind psyk, i'll send you the model if I get any errors.


All times are GMT -4. The time now is 04:36 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.