LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Dedicated Server (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=334)
-   -   Ded Server Issues (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=167586)

SBF_Dann_Boeing 07-15-2006 05:40 PM

Ded Server Issues
 
I am able to make a server and everything but there is a lot of lag on it, i keep getting connection interupted. is there any way to fix this?

SBF_Dann_Boeing 07-16-2006 03:34 PM

hopefully someone will answer this within a month..

Trevi 07-16-2006 04:13 PM

What connection speed do you have?

Maybe you have your max rate to high?

SBF_Dann_Boeing 07-22-2006 07:49 PM

cable IM+

Kurgan 07-23-2006 04:45 PM

I take it you're hosting a dedicated server (not listen server) off of your home pc and connection, right? And using the latest server binaries?

What kind of hardware are you running it on (system specs)? Are you hosting on Linux or windows?

That might help us get an idea of what might be going on.

SBF_Dann_Boeing 07-23-2006 06:24 PM

IBM Laptop
Microsoft Windows XP Proffesional
Version 2002
Service Pack 2
Intel(R) Pentium(R) M
processor 1700MHz
1.69 GHz, 512 MB of RAM

Kurgan 07-24-2006 01:50 AM

Quote:

Originally Posted by SBF_Dann_Boeing
IBM Laptop
Microsoft Windows XP Proffesional
Version 2002
Service Pack 2
Intel(R) Pentium(R) M
processor 1700MHz
1.69 GHz, 512 MB of RAM


Sounds fine I guess. Do you have a router or firewall? If so, better check to see that it is properly configured for the ports used by the game (you didn't say if it was Jedi Academy or Jedi Outcast, as they use different port ranges).


All times are GMT -4. The time now is 07:39 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.