LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Modding & Editing (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=620)
-   -   What does this mean? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=168774)

rcduggan 08-08-2006 09:40 AM

What does this mean?
 
Okay, I have a jedi for my custom map. I munged the files, and this came up in the error log:

ERROR[configmunge odf\jdi_aminius.combo]:This file has an extra closing bracket somewhere!
ERROR[configmunge odf\jdi_aminius.combo]:[INTERNAL: Chunk nesting underflow]ERROR[configmunge odf\jdi_aminius.combo]:[INTERNAL: Chunk nesting underflow] [continuing]
3 Errors 0 Warnings


I fixed the first part (I think) but I don't know what the second part means.
And now, when I test my jedi out, everything works fine except HE HAS NO LIGHTSABER!!!
That's right. It makes the lightsaber noiess, I can do saber throw and force push. But when I try to swing it normally, it makes the noises but nothing else happens.
anyone know whats wrong?

HK6 08-08-2006 10:04 AM

u forgot to add the hilt and texture file?

rcduggan 08-08-2006 10:17 AM

where would I add those? in the msh folder? because I do have those and it doesn't work

HK6 08-08-2006 11:42 AM

yes in the msh folder

rcduggan 08-08-2006 12:11 PM

okay I put the handle and texture in
handle: com_weap_inf_lightsaber.odf
and com_weap_inf_lightsaber.tga

texture: goldlightsabre.tga
and goldlightsabre.tga.option

they are in the msh folder, but still it doesn't work. could the problem be with my combo file, lightsaber ODF or the Jedi ODF?

(Note: my Jedi's name is Aminius)

EDIT: Lightsaber File:
http://www.freewebs.com/rcduggan/saber.doc

Actual Jedi File:
http://www.freewebs.com/rcduggan/act...edi%20file.doc

Combo File:
http://www.freewebs.com/rcduggan/combo%20file.doc

AceMastermind 08-08-2006 12:30 PM

Compare it to another Jedi weapon odf and see if something is missing or not named correctly.
If your lightsaber works but you just can't see it, then i would suspect there to be a problem with the textures/mesh's.

rcduggan 08-08-2006 12:43 PM

okay, but the tutorial said to spell it sabre, but I might be wrong

AceMastermind 08-08-2006 01:33 PM

In your "saber" doc i see "jdi_weap_aminius_saber", do you have such a weapon in your side?

rcduggan 08-08-2006 05:57 PM

yes i do, and where would I find another jedi file?

AceMastermind 08-08-2006 06:56 PM

This morning i installed the Demo Jedi(Tatooine Luke) that came in the zipped folder of the BF2 Modtools, into my side and works real well, perhaps you should just install this demo Jedi and then make small changes to it and test it in-game before making a ton of changes so you can be sure of what exactly has to be done.

rcduggan 08-08-2006 07:15 PM

yeah, I tried that, but it didn't work. I'm trying something else now thouhg, so that might work


All times are GMT -4. The time now is 12:23 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.