LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Modding & Editing (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=620)
-   -   i have got skins but how do i add them to a unit (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=169835)

wazmol69 08-29-2006 06:17 AM

i have got skins but how do i add them to a unit
 
i have got a clone troopers skin and i called it rep_inf_ep3trooper_red but how do i add it to a clone trooper??

thanks alot.

AceMastermind 08-29-2006 05:38 PM

Create a "side" for your Clone Trooper, unless you already made one, and go to the "msh" folder in your side and rename the "rep_inf_ep3trooper" to "rep_inf_ep3trooper1", so you don't overwrite it, unless you want to.

Then rename your custom skin to: "rep_inf_ep3trooper" (without the quotation marks)and place it into your side's msh folder.

Then munge your "side" and go play.

If your skin fails to appear on your soldier in-game, go back to "visualmunge" and "Clean" and then "Munge" with your "side" and "common" checked.

wazmol69 08-29-2006 05:44 PM

thanks alot how can i change clone snipers and rocketeers models to a normal clone trooper but with different skins for each?

AceMastermind 08-29-2006 06:07 PM

For the "rocketeer" you could just use the marine, and put it in a side and change the skin.


All times are GMT -4. The time now is 03:56 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.