LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Glottis' Garage (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=236)
-   -   XP Problem... (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=170374)

jusaf 09-11-2006 02:03 PM

XP Problem...
 
Hi everyone!

I just installed the game, it installs fine, but when i run it, it just crashes, showing the xp error box that says "send report" (you know wich one it is..).

so i patched it to 1.01, i've tryed the launcher, i've copyed the files to the hard drive, i've added the REG key (by the way, the link is broken, as is the link for the riva tuner...), i'm out of ideas... any help would be welcome...

my system:

Windows XP Pro SP2
Athlon XP 2100+ (~1.67Ghz)
768 MB RAM
Asus GeForce 6600GT 128 DDR3

thanks!

julien

Du Man 09-13-2006 05:07 PM

that's a problem.

my guess, it might be a video card problem. I ran into something like that when trying to play I-war. it was a pain in the ass, but I managed to find a forum about it. I was directed to a program that lets you play games that only ran on the old Voodoo video cards. i had to tweak it a couple of times, but now it works (ya!).

does anyone know what video card GF was intended to be used with?

XxTombRaiderxX 05-19-2007 11:37 PM

I Have the same problem........i've tried everything (and you're right that link is broken...but the reg was easy to create anyway)

Anyone knows what could it be??? HELP Please!


All times are GMT -4. The time now is 12:43 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.