LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Club Obi Wan (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=78)
-   -   Emperor's Tomb on new computer? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=172363)

JawaJoey 11-06-2006 07:17 PM

Emperor's Tomb on new computer?
 
When I last tried to install and play Emperor's Tomb, it didn't work on my new computer. It went too fast. For a few seconds at a time maybe it'd be normal, but then it'd go way faster than playable for most of the time.

Are there any known fixes to this problem?

Baja 01-01-2007 10:53 PM

Yeah, I have some random problems on my game as well. Whenever I load into a new area, my keyboard stops working in game, so I have to alt/tab out and then back and to make it work again.


All times are GMT -4. The time now is 08:53 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.