LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Jedi Knight / MotS (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Jedi knight jedi academy codes (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=172896)

azimnj 11-22-2006 10:28 PM

Jedi knight jedi academy codes
 
how do you do it?i try to type in playermodel default but i still dont have stormtrooper default.Is it for only multiplayer?be cause i always try it on single player. I also have problems with the npc spawn vehicle swoop_mp. it just does not appear. I have problems with spawning a tusken raider. sorry to ask you alot of questions but i need answers.Thank you.

Tinny 11-23-2006 03:08 AM

Have you tried the "helpusobi 1" command before using the cheat codes?

azimnj 11-23-2006 12:58 PM

well yes i have.oh and the clue is i have demo not full game so does it work in demo?

Titanius Anglesmith 12-06-2006 05:25 PM

Uh...why did you make 2 threads about this? And why did you put them both in the Dark Forces 2 forum? You're new so I'll tell you soemthin you should know. Post only one thread about a particular topic and post it in the right forum. In this case...the Jedi Academy forum.

azimnj 01-12-2007 11:26 PM

oh very sorry about that.


All times are GMT -4. The time now is 11:58 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.