LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   General Discussion (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=558)
-   -   Update won't work (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=172967)

Sir Phobos 11-25-2006 05:45 AM

Update won't work
 
I just got BF and decided to update and when I open the 1.2 patch it tells me that BF isn't found. ::

I downloaded 1.3 and it told me that I needed to update 1.2...logically I download and try but apparently BF isn't installed... when it really is...and I can play it.

Take a look...

http://i124.photobucket.com/albums/p...s/bfupdate.jpg

-BLaCKouT- 03-03-2007 03:57 PM

Have you installed it to a non-automatic location? (ie not C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront)
Other than that, I can't see why it wouldn't see it? //shrugs

SykoRevan 04-30-2007 01:30 PM

I have experienced the same problem with downloading patches. Sir Phobos, would you happen to be using the Best of PC version of Battlefront?

Sir Phobos 05-19-2007 02:07 AM

Quote:

Originally Posted by SykoRevan
I have experienced the same problem with downloading patches. Sir Phobos, would you happen to be using the Best of PC version of Battlefront?


Yeop! Funny how that works huh?

Lemme know if you find out why.

jawathehutt 05-19-2007 01:54 PM

Unless the BoPCP BF1 is different from the other games that come with it, it should be updated already. This might not be right, I didnt install the BF1 that came with the pack since I already own it.

Commander Obi-Wan 05-19-2007 02:05 PM

If you have the Battlefront I game from the Best of PC pack, the game should already be updated.

I had the same problem with Knights of the Old Republic. You just have to re-install it.

Sir Phobos 05-21-2007 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Commander Obi-Wan
If you have the Battlefront I game from the Best of PC pack, the game should already be updated.

Thanks for the help. I remember that I could only join 2 servers on the list which made me think that it had to be updated. I actually uninstalled this game about a month ago so we won't know definitively...but I'm almost positive that many of the servers out there were greyed out.

Perhaps those servers don't use the latest version...I dunno.

You guys should have replied three months sooner! ;)

I'm playing SWBF2 now.


All times are GMT -4. The time now is 04:34 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.