LucasForums (
-   Dedicated Server (
-   -   autoexec.cfg question (

LOJ grandmaster 06-30-2007 03:06 PM

autoexec.cfg question
Do you need autoexec.cfg for the server to work???

jedi-Guard 06-30-2007 03:32 PM

I think it is needed, but not sure.

LOJ grandmaster 06-30-2007 04:15 PM

ok, I need an example autoexec here :)

LOJ grandmaster 07-01-2007 05:34 AM


LOJ grandmaster 07-01-2007 07:39 PM

can i please get a copy of autoexec.cfg from one of you???


Tx606 09-04-2007 03:26 PM

Give us some more info?
Which game u want to host a server in , JO or JA?
What settings u want, and u don't need a autoexec.cfg but you do need a server.cfg

LOJ grandmaster 09-07-2007 10:58 PM

hehe, we have the cfg now, :)

jorda312 12-29-2007 08:34 PM

i still need help on this one, when ever i start up a server in jampded it says couldn't exec autoexec.cfg or jampserver.cfg. it comes up with a 6771338 msec frame time????????? isent it ment to be around 1000-3000 msec frame time?. please help me

All times are GMT -4. The time now is 07:33 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.