LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Jedi Outcast (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   could not open string package 'KEYNAMES' (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=180631)

gdoehl 07-19-2007 09:11 PM

could not open string package 'KEYNAMES'
 
does anyone know what this means? here is the console text:

JK2: v1.03 win-x86 May 3 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Documents and Settings\George Oehl\My Documents\LucasArts\jediKnight2\JediKnight2\gameda ta\base\assets1.pk3 (3145 files)
C:\Documents and Settings\George Oehl\My Documents\LucasArts\jediKnight2\JediKnight2\gameda ta\base\assets0.pk3 (6659 files)
C:\Documents and Settings\George Oehl\My Documents\LucasArts\jediKnight2\JediKnight2\gameda ta/base

----------------------
9804 files in pk3 files
execing default.cfg
execing jk2config.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
Could not open string package 'KEYNAMES'

Samuel Dravis 07-21-2007 02:06 AM

Have you tried reinstalling?
Patching? (obviously you've patched it to 1.04, but maybe try again. Does it work with 1.02?)

I wasn't able to find out much else on the internet. Another guy had the same problem with the same cpu you're using (p4). You might try asking Lucasarts for their opinion on it if reinstalling doesn't fix it.


All times are GMT -4. The time now is 10:03 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.