LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Forum Help & Feedback Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   general maintenance? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=183052)

Web Rider 10-18-2007 11:23 PM

general maintenance?
 
say what now? The LF URL was directing me to Star Wars Galaxies, Lucasarts' forum link led me to a weird purple+black version of the site...what kind of general maintainence was that?

Can somebody give me a heads up on exactly what happened?

Jae Onasi 10-19-2007 10:44 AM

There were some server issues yesterday that matt-- fixed up, but I haven't heard any specifics. We're back up now, however. :)

Rogue Nine 10-19-2007 11:09 AM

The server message said it all. We were down for mainentance for a while and it took a little time for the DNS to resolve itself, which is probably why you got kicked over to Galaxies.

All is well now, though.

tk102 10-19-2007 04:47 PM

Quote:

Originally Posted by Web Rider
Can somebody give me a heads up on exactly what happened?

The flux capacitor was broken. Doc Brown wasn't around and we couldn't get up to 88 mph. matt-- said, "I need fuel," and tossed some banana peels into Mr. Fusion. I remember seeing a blinding light and then the forums came back online.
:giveup:

Char Ell 10-19-2007 11:42 PM

^^^
:rofl: :rofl: :rofl:

*** wipes tears from eyes ***

I hope matt-- made it back OK. :D

matt-- 10-20-2007 03:18 AM

Quote:

Originally Posted by Char Ell
^^^
:rofl: :rofl: :rofl:

*** wipes tears from eyes ***

I hope matt-- made it back OK. :D

Only because I figured, 'what the hell', and pieced back together that letter.


All times are GMT -4. The time now is 05:35 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.