LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JA Modeling (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=535)
-   -   Gmax static model export/import md3 (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=191326)

Xhevat 08-15-2008 12:20 PM

Gmax static model export/import md3
 
Hello, i read an earlier thread about how to export/import md3 files via milkshape. now the problem is that i dont have milkshape, and the trial is very limited.
so i tried to export via Gmax tempest md3 and make my own .qc file and .skin file. I get the model to work in radiant but it can't find my texture. it says "no shader found" on the texture, i made correct mapping, and paths. could it be cause i have to use another program to bake the texture to the md3? or assign it somehow?

i tried to change formats and paths etc, but it can't find the texture.



--------------
For modelers

here is a link with Gmax, and Gmax registration workaround, its announced as if it was legal , but i dont know. + tutorial links and Tempest gamepack for .map and .md3

http://www.fsalpha.com/gmax_tips/

Xhevat 10-10-2008 02:59 PM

i managed to solve this problem, i managed to get so that the textures existed but could not be rendered, cause when i started the game it was sv_prue 1 = only default shaders.. so i had to put it at 0 in the config.

i guess this was a simple mistake, but i bet it helps to point it out for others


All times are GMT -4. The time now is 03:29 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.