LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Tech Help (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=622)
-   -   has anyone else had this problem?? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=191598)

{GF}lead-menace 08-24-2008 10:46 PM

has anyone else had this problem??
 
you put the game in the DVD drive (I have the DVD version btw) try to either autorun the game or go to my computer and try to run it from there, and then, before the main menu even shows up, CRASH!!!, it goes to a blue screen error (I can't get a pic yet I will try to take a decent one with my camera)

Please help me I've been trying to do eveything Ican think of, I have a bunch of ideas but none of them have worked so far, I still have some tho

I even ran the windows troubleshooter thing and installed windows SP1 and still nothing, it also told me that something was wrong with my nvidia nForce SATA drive(r) or somthing and I'm not using nvidia, I'm using ati radion, very weird, any thing someone can help me with please, I need to install it normally, and get it patched, last time the patch wouldn't extract right

M@RS 08-24-2008 11:33 PM

Do you have the most recent drivers for your ati card?

Bs|Rogue52 08-25-2008 09:45 AM

I had a sorta but not really similar problem with CoD4. Unistall the game then go to Start> Run> type "regedit" and find and delete the LA folder, then trying reinstalling the game. It should be fine since youve been playing it before.

{GF}lead-menace 08-26-2008 08:53 PM

yeah but will that help the problem of the disc causing my compt to crash to the blue screen, I'll try to upload a digi picture of it soon as I cna't take a screenshot of it


All times are GMT -4. The time now is 02:32 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.