LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Jedi Outcast (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Help with... (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=192633)

baseliner 09-30-2008 05:05 PM

Help with...
 
Hi im kinda new to this community but i've been modding jedi knight and soldier of fortune 2 for some time.
Yesterday i got a problem.
when start jedi knight 2 the menu shows a 3d saber called: jk2logo.md3
Well i made my own logo and imported it with no problems at all.
but when i tried to turn of the rotation, it just didn't work
this is what i got:
itemDef
{
name logomodel
group none
type ITEM_TYPE_MODEL
rect -123 48 400 400
model_angle 90
model_rotation 0.0
asset_model "models/map_objects/bespin/jk2logo.md3"
model_fovx 37
model_fovy 34
model_origin 100 100 100
visible 1
decoration
}
Well the logo just kept rotating.
so i tried doing the same with soldier of fortune 2 and it worked, the logo didn't rotate anymore..

So if anyone knows how to get the jk2logo stop rotating in jedi knight i'd be very happy:D

Agent_Katarn00 09-30-2008 05:12 PM

Well i'm not good with models but I think you might not get it working,I'm sorry if i'm wrong i'm not the best guy for this I would ask Physk0sith.He has been modding longer than me.;)

katanamaru 09-30-2008 05:58 PM

I'm not really a coder but maybe the turning logo was hard coded. I've seen lots of modified JO title screens and I can't recall any that stopped the logo.

Agent_Katarn00 09-30-2008 07:25 PM

I think the first dark forces mod took the whole logo out but not making it stop turning.Maybe it's a lost cause,hope its not though....

Mikouen 09-30-2008 08:21 PM

Or perhaps, with it being a model, the model itself is animated?

In that case in order to stop the rotating logo, you'd have to edit the animation file to remove all frames of animation except the first (static) frame.

baseliner 10-01-2008 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by Kouen (Post 2531872)
Or perhaps, with it being a model, the model itself is animated?

In that case in order to stop the rotating logo, you'd have to edit the animation file to remove all frames of animation except the first (static) frame.

well it's definitly not the animation cuz i also made a new model and didn't animate it:)

baseliner 10-02-2008 02:34 PM

no suggestions?(A)

ds615 01-28-2009 09:46 AM

Did you remove the rotation from all of the .menu files?


All times are GMT -4. The time now is 09:36 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.