LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Padawan's Lounge (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=523)
-   -   Help!!!! (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=193426)

N3lc120 10-30-2008 02:17 AM

Help!!!!
 
i am on the iziz port right now and i am trying to solve the murder of suulio, and i am trying to find the head to the broken droid in the trash pile, i know i am supposed to talk to Panar about it, but the strangest thing is, he is not there in the twiilek area, the other people are there, but he is missing, what do i do?
plz help.
this is for PC, just clarifying for you people

Arátoeldar 10-30-2008 07:55 AM

You want to talk to the Slicer first.

http://www.gamebanshee.com/starwarsk...alkthrough.php

N3lc120 10-30-2008 04:25 PM

"Speak with Panar about the droid's missing head and he'll refer you to 1B-8D"
i am here, but panar is missing

Star Admiral 10-30-2008 10:00 PM

It could be that the game glitched itself somehow. If you have a savegame right before you went to Iziz with Mandalore, you could try reloading and playing from that savegame. Something similar happened to me before, but on Nar Shadarr. Reloading from a previous savegame before you hit the planet fixed it.

- Star Admiral

N3lc120 10-30-2008 11:03 PM

unfortunately all of my saves are on iziz, so i guess i am screwed, does this mean i have to restart?

RedHawke 10-31-2008 01:37 AM

It might... if he doesn't spawn for you with your current save(s).

I always save just before leaving a planet or going to a planet, as well as different saves for different points on a planet just in case. So I lose, at most, 2 hours or less of game play if something like this occurs.

N3lc120 10-31-2008 02:10 AM

well, i know i screwed up when i saved all my games to the iziz star port, but it was my mistake, and if i am to restart i hate doing the peragus lvl, can anybody point me to a mod to skip it, i have looked myself and had no luck

Star Admiral 10-31-2008 02:50 AM

Try this plugin.

Note: As you can probably tell from all the comments, such skip plugins are not always guaranteed to work. Make sure you read the readme on how to use it, or you'll be pulling your hair out.

An alternative would be to use KSE. You may be able to use it to forcefully advance the plotline, but I've never done it so I don't know if it will work. If you like, you can PM me one of your savegames on Iziz as well as a list of any mods/patches you have installed. I would be willing to see if I can do anything with fixing the game.

- Star Admiral


All times are GMT -4. The time now is 10:13 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.