LucasForums (
-   Tech Help (
-   -   administrator help (

It's MaTaX!! 12-22-2008 03:10 PM

administrator help
I have fixed my games prob by running it in administrator mode, but now xfire can't connect to it, so where does it run from in vista ultimate 32, so I can tell xfire to look there instead so I can get it to work, thx

jawathehutt 12-22-2008 04:08 PM

You will probably get a better answer if you ask at the xfire boards than here

It's MaTaX!! 12-23-2008 11:28 AM

oh didn't think of that thx

All times are GMT -4. The time now is 05:28 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.