LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   General Tech Discussion (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=691)
-   -   Missing Icons (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=195273)

Bokken 01-21-2009 01:54 PM

Missing Icons
 
My computer seems to have contracted a virus. Many of the icons down in the taskbar are...missing. There are just empty rectangles showing the darker blue of the taskbar inside them. I can't do anything with right-clicking.

Second of all, I can't use the Task Manager. Ctrl+Alt+Delete, Ctrl+Shift+Escape, Run TaskMan.exe, nothing.

Third of all, the command prompt cannot be used. Instead, trying to run it, a popup comes up with the message: "Another program is currently using this file." The same thing comes up when any batch file is run, consequently crippling my ability to run certain programs that I have installed.

I have run AVG antivirus on slow scan, and I have run CCleaner. Neither of them has done anything.
Any help is appreciated.

Thanks in advance.

Negative Sun 01-21-2009 04:08 PM

That sounds major like, I recommend using windows restore and go back to a restore point a few weeks/months ago, however long you think is necessary.

If that fails to work, get your trusty XP/Vista disc out and try to do a system repair, if all else fails I would recommend a clean install of windows...

But before you do ANYTHING, back up all your most important data and files, either to a different partition or if you have an external HDD, use that ;)

Good luck, let us know how it goes!

Astrotoy7 01-22-2009 08:33 PM

That does sound nasty indeed.

Have you checked your startup programs and running processes to see if anything unusual is listed there.

If you havent run an adware/spyware scan, I'd also give that a go too.

mtfbwya


All times are GMT -4. The time now is 01:11 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.