LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Modding forum (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=644)
-   -   Adding TGA files to MTD files (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=199203)

Darth Kruhl 07-16-2009 04:13 PM

Adding TGA files to MTD files
 
I need some help with adding in .tga files into the mtd_commandbar. My MTD file editor won't let me touch or do anything with the file. It keeps saying that it's corrupted. I've used 5 or more different files and the same problem keeps cropping up. Any help would be appreciated.

Chandler 07-16-2009 05:49 PM

Extract everything and add it to a new MTD. That's really the only solution to a corrupted file.

Darth Kruhl 07-18-2009 10:38 AM

I tried doing exactly what you said and it keeps telling me that the editor cannot extract the bitmap. Any other ideas?

Chandler 07-18-2009 12:17 PM

Hmm, that advice was originally straight from the author of the MTD Editor and it's always worked for me with corrupted files. If yours still doesn't work, then the only remaining solution would be to start over from the vanilla files.

Darth Kruhl 07-23-2009 10:38 AM

Thanks for the help. I've been opening the wrong file with the editor, thus causing the errors to occur.


All times are GMT -4. The time now is 02:15 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.