LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Jedi Knight / MotS (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   patch commander? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=199962)

Panther10 08-20-2009 11:52 AM

patch commander?
 
I'm trying to upload mods on JK for the first time but the "latest" version of patch commander (v 4.0) won't open on my computer. It says it's not a valid Win32 program. I also tried typing in the file in the 'run' program, but once I did that the sound edits that I created earlier last night dissapeared. Can someone give me a hand? I know that patch commander was originally created by this site way back when, but unless there's a newer version out there I'm stuck.

Mentat 08-20-2009 04:54 PM

I would recommend using using JK Launcher instead of Patch Commander. It allows you to manage both maps & mods as well as host & join games.

Kurgan 12-28-2012 10:08 PM

Good tip, I was wondering that myself! I was going to suggest "XP mode" in Windows7 professional, but a replacement program is a better solution.


All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.