LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Modding & Editing (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=620)
-   -   The same model for every class? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=200345)

Alexrd 09-07-2009 08:31 PM

The same model for every class?
 
Is it possible to keep the same model for every class? (But keeping the weapons on each class)

If yes, could you explain me how to do it?

Thanks in advance. ;)

Bokken 09-07-2009 11:22 PM

"Keep the same model for every class"? You mean make the models for every class the same? Yes, it's possible. You port the REP side and just edit the ODF file.

Code:

GeometryName = "rep_inf_whatever.msh"
Then, just Munge the map and replace the game's rep.lvl with the one from your map.

Alexrd 09-08-2009 06:42 AM

Sorry being a noob on modding BF. I only have experience on JKA files. Could you explain me a little better these two parts?

Quote:

Originally Posted by bokkenblader56 (Post 2670497)
You port the REP side and just edit the ODF file.

Quote:

Originally Posted by bokkenblader56 (Post 2670497)
Then, just Munge the map and replace the game's rep.lvl with the one from your map.

Wait, but this will only work on my map? Can't it work on the game maps? (i.e.: Instant Action)

Thanks for the help. ;)

EDIT: I think I didn't explain to much. What I wan't, is for example: Use the Clone Commander model and replace it for the Clone trooper, Clone heavy trooper, Clone Sharpshooter, and Clone Engineer models.

Bokken 09-08-2009 08:18 AM

1) You can't just jump into modding and make a conversion mod like this. Read the documentation like Jedi Creation and Getting Started. Once you've done that, I won't be speaking gibberish.

2) From assets, copy the REP folder into data_ABC\Sides. In data_ABC\Sides\REP, change the ODF files for each unit that you want changed. For example, rep_inf_ep3trooper.odf. Change the line I posted above to the .msh you want. In this case, whatever is used for the Clone Commander. Once you're done making any changes, edit your ABCc_con.lua the way that it taught you in the documentation. Munge.

3) Copy the rep.lvl out of your mod maps directory (GameData\addon\ABC etc...) and into _LVL_PC\Sides. This'll put it in-game.


All times are GMT -4. The time now is 04:10 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.