LucasForums (
-   JA Modeling (
-   -   Saber Model not Working? (

bluefire97 01-09-2010 11:30 AM

Saber Model not Working?
So I made a saber pike model, got the whole thing ready to go, and as soon as I try to select it in-game, it gives me an error report and jka shuts off. I spent sooooo much time on this saber! Please help.

Here is the file if it will help.(Does include md3)


All times are GMT -4. The time now is 01:37 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.