LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JO Skinning (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=361)
-   -   NEED HELP WITH HUD RESKIN (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=202907)

LORD SPARTAN 03-01-2010 12:45 AM

NEED HELP WITH HUD RESKIN
 
Hi it's been a while since I've skin something and I was making a new hud look, but I can't manage to change the green text color in the armor slot. I've search my asset0.pk3, but didn't found it. Is there a texture for it or I must edit .cfg file to manage that?

ds615 03-29-2010 08:05 AM

Several of the HUD items (colors mostly) are actually generated by the code, so would need to be changed in there.
I don't know if that is one of them or not. If you can't find it, then I would guess it is.

LORD SPARTAN 03-29-2010 08:32 AM

Quote:

Originally Posted by ds615 (Post 2715324)
Several of the HUD items (colors mostly) are actually generated by the code, so would need to be changed in there.
I don't know if that is one of them or not. If you can't find it, then I would guess it is.

I was affraid of that, but what coded file should I modify, are they in CFG or UI or in Script?

-=*Raz0r*=- 03-29-2010 02:50 PM

He means the game source code.

SDK -> cgame -> cg_draw.c -> CG_Draw2D()
That is, if JK2 source is anything like JA's source..

LORD SPARTAN 03-30-2010 08:11 AM

Quote:

Originally Posted by -=*Raz0r*=- (Post 2715381)
He means the game source code.

SDK -> cgame -> cg_draw.c -> CG_Draw2D()
That is, if JK2 source is anything like JA's source..

The best I found in JK is vm\cgame.qvm

So I downloaded the Quake 1 2 3 - qvm_dis---QVM EDITOR

I will keep searching for what you told me and I will post some screen of what I've done so far and some photoshoped screen of what I want for the final result.

-=*Raz0r*=- 03-30-2010 05:26 PM

cgame.qvm is the compiled virtual-machine binary of the 'cgame' project.

LORD SPARTAN 03-31-2010 09:51 AM

Quote:

Originally Posted by -=*Raz0r*=- (Post 2715600)
cgame.qvm is the compiled virtual-machine binary of the 'cgame' project.

That would be the one ore I am all the way wrong, tell me because I am still searching a way to make work the QVM Editor I've downloaded.

irish_texan 04-07-2012 04:26 PM

Quote:

Originally Posted by -=*Raz0r*=- (Post 2715381)
He means the game source code.

SDK -> cgame -> cg_draw.c -> CG_Draw2D()
That is, if JK2 source is anything like JA's source..


i thought we didnt have the singleplayer source code?


All times are GMT -4. The time now is 03:07 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.