LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Holowan Laboratories (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=324)
-   -   Properlem With Doors and Placeables In a Module (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=202994)

Holty1-5 03-06-2010 12:25 PM

Properlem With Doors and Placeables In a Module
 
Hey Guys.
I create a New Module I get there Fine But inside the module all the Doors and Placeables are now invisable i know this becuase My PC is Blocked at Door Bits.

I dont Understand what has Cause This Properlem

harIII 03-07-2010 04:57 PM

Are you able to run through the door and placeables or do they block you? Also if this is for TSL and the first Peragus module, there are invisible doors there are suppose to block you.

Holty1-5 03-08-2010 10:57 AM

No its in K1 and its the Sandrel Estate

and the doors become invisable And Block my Path

Add: The Door i choose to use is Dantooine 4 in case it makes a difference :D

harIII 03-08-2010 12:28 PM

You might want to just try creating a new door and changing all of the door entries to the new one.

Holty1-5 03-08-2010 12:44 PM

il try agian with a Smaller Area like Apartments so if it messess up its not too much work lost :D


All times are GMT -4. The time now is 02:36 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.