LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Squad Tech Support (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=602)
-   -   Screen problem (Win 7) (F%$#!) (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=205230)

Johnny Snake 08-20-2010 11:33 PM

Screen problem (Win 7) (F%$#!)
 
Hello guys, sorry to bother you again, but, now i have installed the game in Windows 7 (runs a lot better and fast) and i manage to make RC and UnrealED to run.

But when i play RC, the image stays all distorced (i haven't installed any mods), like this (note the gun part, in the game, the distorcion never stops):

http://i132.photobucket.com/albums/q...s/Untitled.png


It's impossible to play like this ¬¬

Someone can help me?

HockeyGoalie35 08-21-2010 08:50 AM

is the bumpmapping set on low?

Johnny Snake 08-21-2010 11:50 AM

Yeah, it is set on low. But the game stills distorced, like this:

http://i132.photobucket.com/albums/q...Untitled-1.png

HockeyGoalie35 08-21-2010 03:58 PM

wow.....i have win 7 too.....hmm what kind of Video card do you have?

Hooper 08-21-2010 07:14 PM

i have win 7 too, and never experienced that :S like hockey says it may be the graphic card (or GPU...) try update the Graphic card on the developers site... (if nvidia like me CLICK ON ME) :thmbup1:

Johnny Snake 08-21-2010 10:31 PM

Ok, i will try:thmbup1:. Mine is Nvidia Geforce 9400 GT

Johnny Snake 08-21-2010 10:55 PM

Man u.u For what i see the game won't run normal on my windows 7. The distorced image from RC2 mod that i said was waved was indeed my computer ¬¬. I reinstaled the game and run the normal mode of Single player and didn't function either.

-I updated my video card driver
-I diden't instaled any mods
-I applyed the Patch 1.0
-I run normal the game and unrealED
-I set the Bumppingmap on low

and even so the game stays with that distorced image, i don't know more what to do.

Damn u.u

Here, take a look:
http://www.youtube.com/watch?v=vGlMRBGI530

HockeyGoalie35 08-22-2010 08:19 AM

to me that looks like a visor mode got mixed up.....try another visor.like the enhanced or night

Hooper 08-22-2010 02:06 PM

it seems like something that was meant to happen O.O

Johnny Snake 08-22-2010 02:10 PM

I tried to switch the visors mode and tryed to remove the helmet too, but it didn't work either.

What bothers me is that i don't know what is making this happen. I already tried a lot of things u.u

Hooper 08-23-2010 10:02 AM

tried to reinstall it and delete ALL files that connect to RC?

Johnny Snake 08-27-2010 10:28 PM

Already tried too u.u

N-5/Prudii 08-28-2010 04:10 AM

Update your gfx card's drivers?
Check and give us your temps with GPUz.

Hooper 08-29-2010 12:16 PM

haha, the gpu was my first thought, but i'm not shure :P

Johnny Snake 09-08-2010 09:13 PM

Hey guys, i manage. I had to install the Official Patch (1.0) in Windows XP Service Pack 2 mod, when i installed him in normal mod, he causes that waved **** vision. Man, what a crap

But now is working.

Thanks for the help guys. Thanks Prudii, Hooper and Hockey:thmbup1:

Hooper 09-09-2010 04:46 PM

anytime ;D


All times are GMT -4. The time now is 07:12 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.