LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Modding & Editing (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=560)
-   -   ZeroEditor Crash, Tried Everything (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=205335)

CheeseMK2 09-02-2010 08:02 PM

ZeroEditor Crash, Tried Everything
 
Im having problems with that zeroeditor thing, whenever i start it up, it just stops and says this: (and im unaware of what to do)

Runtime Error!

Program: C:\Lucasarts\BFBuilder\BFBuilder\DataMod1\zeroedit or.exe


This application has requested the Runtime to terminate it in an
unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

(Things i have tried to prevent this:
I re-installed zeroeditor.
I changed my video resolution (or whatever) to 32bits instead of 16.
I got the Bf1 1.2 patch.
I did everything it required me to do in KNOWN ISSUES section in the READ ME file.
And now i am on the website trying to figure out what is wrong)
By the way i have Windows **VISTA**

If anyone knows why this is happening please give me a detailed explaination.
Thanks ~ CheeseMK2

Bokken 09-02-2010 08:44 PM

Sorry, but I don't have the SWBF version of the ModTools. There's another forum, GameToast, that would be much more suited to solving your issue; they have a much more active community. Good luck.

CheeseMK2 09-02-2010 08:53 PM

I need an answer please :)
 
Quote:

Originally Posted by BokkenBlader56 (Post 2748100)
Sorry, but I don't have the SWBF version of the ModTools. There's another forum, GameToast, that would be much more suited to solving your issue; they have a much more active community. Good luck.

Thanks for the help but i'd really appreciate an answer, plus that website wont let me register.

Bokken 09-02-2010 11:00 PM

I did a search on the forums using my own account. Looks like a few other people have had this problem, and reinstallation has fixed it in a few cases. Try reinstalling, and let me know how that goes.

Also, I successfully registered a new account on the forums. You don't login on the front page, you login to http://gametoast.com/forums/

CheeseMK2 09-03-2010 01:01 AM

Quote:

Originally Posted by BokkenBlader56 (Post 2748120)
I did a search on the forums using my own account. Looks like a few other people have had this problem, and reinstallation has fixed it in a few cases. Try reinstalling, and let me know how that goes.

Also, I successfully registered a new account on the forums. You don't login on the front page, you login to http://gametoast.com/forums/

I just reinstalled it and the same thing happened, but thanks for letting me know about the Gametoast thing
if you find anything else let me know.


All times are GMT -4. The time now is 11:11 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.