LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   General Discussion (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=613)
-   -   Croshair dosent aim (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=206208)

◄|Darth Tyranus|► 12-18-2010 11:14 PM

Croshair dosent aim
 
So yeah, when I aim at somenthing, the shots hit above the middle point of the reticule... is it supposed be like that? :confused:

and is there any mod, where you can use battlefront 1 HUD??

Bokken 12-18-2010 11:18 PM

Depends which gun you're using. There's a certain amount of spread for each gun, so it's impossible for the reticule to be 100% accurate.

◄|Darth Tyranus|► 12-18-2010 11:20 PM

Yeah, I know that, but the thing is, when you start shooting, at the begining it goes strait, but it hits like right above the reticule, it also happens with the sniper... :confused:

Bokken 12-18-2010 11:22 PM

Are you using third-person or first-person view? I've noticed the same thing in third-person, but it doesn't affect my aim that much.

◄|Darth Tyranus|► 12-18-2010 11:29 PM

Yes i did notice that the aiming in first person is more acuerate, but i think that battlefront 2 is meant to be played in 3rd person.
It's not that i find it hard to to aim, it's just really anoying :raise:

can you have the battlefront 1 HUD in battlefront 2?
could it be done? <-- as a mod?

Bokken 12-18-2010 11:33 PM

Oh sure, HUD mods are possible. Your best bet to look would be HERE. That's where most of the modding community uploads their work.

◄|Darth Tyranus|► 12-18-2010 11:37 PM

Well thak you for the help :)

Ill try to mod the Hud though...


All times are GMT -4. The time now is 09:07 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.