LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Padawan's Lounge (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=523)
-   -   [Minor Spoilers] Dhagon Ghent Quest Line Loading Crash (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=208147)

Keto888 08-11-2011 05:37 PM

[Minor Spoilers] Dhagon Ghent Quest Line Loading Crash
 
When playing through TSL I have gotten stuck on Onderon due to the game crashing on the loading screen just after getting Dhagon Ghent out of holding. Loading earlier works, and I have worked my way back there from my previous save and get the error again, the game simply crashes in the standard windows way.

In terms of specs I am running a windows 7 system with an nvidia geforce gtx550ti, if that is incompatible.

Jamps 08-11-2011 06:32 PM

Hi Keto, I think the tech support at Lucasarts has already answered this.

Try this:
http://yodashelpdesk.lucasarts.com/f...Load&rid=22176

If it doesn't work, you can always contact them. The few times I have emailed them, they have been pretty helpful. Good luck!

Keto888 08-11-2011 06:42 PM

Quote:

Originally Posted by Jamps (Post 2787981)
Hi Keto, I think the tech support at Lucasarts has already answered this.

Try this:
http://yodashelpdesk.lucasarts.com/f...Load&rid=22176

If it doesn't work, you can always contact them. The few times I have emailed them, they have been pretty helpful. Good luck!

Thanks for the quick reply, I will try this! I just wanted to know if there was some sort of recommended solution for this sort of thing, that's why I posted here. Will the fact that I have an Enhanced Loading Screens mod and TSLRCM installed affect this or the support team's response in any way?

Jamps 08-11-2011 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by Keto888 (Post 2787983)
Thanks for the quick reply, I will try this! I just wanted to know if there was some sort of recommended solution for this sort of thing, that's why I posted here. Will the fact that I have an Enhanced Loading Screens mod and TSLRCM installed affect this or the support team's response in any way?

I'm not sure, but part of the troubleshooting process could possibly have you remove any mods and see if it works then. You could also ask some of the experts on the forum. A good place to ask such questions will probably be here:

http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554

You can even search the forum and see if anyone has had the same problem.

Keto888 08-11-2011 11:19 PM

Thanks, your link lead me to a few threads that ended up helping me in the end!


All times are GMT -4. The time now is 08:49 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.