LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   The Work Bench (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554)
-   -   [KOTOR 1] need help with fixing the movies (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=209457)

Master_Chief 02-06-2012 08:04 AM

[KOTOR 1] need help with fixing the movies
 
the movies wont show and will only show if I press the windows icon on the keyboard and click the kotor icon again. and the video quality isnt so good. how do fix this.

Q 02-06-2012 08:58 AM

And now for the obligatory canned response.
Try using the game's configuration utility to post your system specs:
Quote:

Originally Posted by stingerhs (Post 1774888)
Post your system specs
Sometimes we're just not going to be able to help you if we don't know what kind of hardware you have on your machine. If you don't know what you have on your machine, then follow these steps below:
  • If you're using Vista or Windows 7, go into your game folder, find "launcher.exe" and right-click on it. Select "properties", then "compatibility" and check the box beside "Run this program in compatibility mode for:" and select "Windows XP (Service Pack 2)". Then check the box next to "Run this program administrator" and hit "OK". (EDIT by Q)
  • Bring up the launcher menu for Kotor 1 or 2 (by running "launcher.exe").
  • Click on "Configure".
  • Click the "Scan Hardware" button on the lower center of the window.
  • Click "Yes" to continue.
  • Click "Details" to view your system specs.
  • Click "Save Report" and save the file to your desktop.
  • Whenever you post your problem, open the file you just saved and copy and paste the contents to your post.

You can leave out the keymapping and everything after that. Also, please specify which version of Windows you are using because the game can't ID anything newer than XP.

Master_Chief 02-07-2012 12:00 AM

AMD Turion II Ultra Dual Core Mobile M600 2.4 GHZ
4GB of DRR3
Windows 7
ATI Mobility Radeon 4200
1600 x 900 resolution

Q 02-07-2012 11:34 AM

Not what I asked for.

Styrkr 02-07-2012 12:36 PM

Are you using the widescreen patch? if so you could try the steps found here:

http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1402449

Master_Chief 02-09-2012 03:46 AM

Quote:

Originally Posted by Q (Post 2803714)
Not what I asked for.

ok now i get it

[SWKotOR]
ReportDateTime=2/9/2012 2:14:24 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=Service Pack 2
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=2
CPUSpeed=2393
CPUFamily=15
CPUModel=6
CPUStepping=2
CPUVendor=AMD
CPUName=AMD Turion(tm) II Ultra Dual-Core Mobile M600 2393MHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=1024
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=185.51GB
D: (NTFS), UNICODE=2.52GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=E:\,F:\,G:\
Drives=hp BD ROM BC-5501S ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1600x900x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=3.3.11318 Compatibility Profile Context
OpenGL Vendor=ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer=ATI Mobility Radeon HD 4200 Series
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=@wdma_usb.inf,%usb\class_01.devicedesc%;USB Audio Device
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Sound Init=0
Music Volume=100
Voiceover Volume=100
Sound Effects Volume=100
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=0
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=1

[Game Options]
GUIsInScreenShot=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=33
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=0
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
EnableCheats=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=127
Movie 1=239
Movie 2=255
Movie 3=255
Movie 4=237
Movie 5=251
Movie 6=32
Movie 7=6
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0

[Alias]
HD0=.\
OVERRIDE=.\Override
TEMP=.\Temp
MODULES=.\Modules
LOGS=.\Logs
LOCALVAULT=.\LocalVault
DMVAULT=.\DMVault
SERVERVAULT=.\ServerVault
STREAMMUSIC=.\StreamMusic
TEMPCLIENT=.\Tempclient
SAVES=.\saves
CURRENTGAME=.\currentgame
TEXTUREPACKS=.\texturepacks
STREAMWAVES=.\StreamWaves

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=1
Frame Buffer=0
Anti Aliasing=0
Texture Quality=2
Emitters=1
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
AllowSoftShadows=1
RefreshRate=60
Width=1600
Height=900

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[config]
firstrun=0

[Keymapping]
Action286B=8
Action286A=7
Action285B=10
Action285A=9
Action284B=54
Action284A=51
Action283B=54
Action283A=51
Action282B=69
Action282A=73
Action281B=53
Action281A=76
Action280B=69
Action280A=73
Action265=52
Action264=57
Action263=43
Action262=85
Action261=84
Action260=83
Action259=82
Action258=81
Action257=80
Action256=79
Action255=78
Action254=77
Action253=31
Action245=75
Action244=55
Action243=67
Action242=74
Action241=87
Action240=56
Action239=68
Action238=82
Action236=83
Action234=81
Action232=80
Action230=79
Action228=78
Action226=77
Action225=70
Action224=90
Action223=31
Action222=25
Action221=24
Action220=29
Action219=28
Action218=42
Action217=87
Action216=65
Action215=63
Action214=62
Action213=60
Action212=61
Action211=66
Action210=59
Action209=71
Action208=89
Action207=72
Action206=30
Action205=55
Action204=67

Q 02-09-2012 11:42 AM

Did you install the game according to the large-print instructions at the top of the second post in this thread?

Actually, if the game is otherwise running OK, don't worry about that. You'll need to see if 640x480 is among the supported resolutions in your graphics driver control panel. If it isn't, you'll need to make a custom resolution.

Master_Chief 02-10-2012 03:24 AM

Quote:

Originally Posted by Q (Post 2803907)
Did you install the game according to the large-print instructions at the top of the second post in this thread?

Actually, if the game is otherwise running OK, don't worry about that. You'll need to see if 640x480 is among the supported resolutions in your graphics driver control panel. If it isn't, you'll need to make a custom resolution.

im not sure where can I find the supported resolutions in the ati control center


All times are GMT -4. The time now is 05:50 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.