LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Taris Upper City Emporium (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=645)
-   -   [KOTOR] Taris Appartment Improved Merchant (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=209677)

UltimateHK47 03-05-2012 04:34 PM

Taris Appartment Improved Merchant
 
Gives larrim a few nice game items. i felt like doing this :)
http://www.mediafire.com/?9x3q7tjaky82z3m

noname35 03-05-2012 10:25 PM

Two mods in a day. I'm impressed. Can't use it though :(

UltimateHK47 03-06-2012 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by noname35 (Post 2806693)
Two mods in a day. I'm impressed. Can't use it though :(

Why? what are the issues?

Does it work?

Id also add I have some more stuff that COULD be released but its still beta.

Shaggoth 03-06-2012 11:53 AM

issues is: nothing changed.
or give us some more information of WHAT you've added there :)

ps: is it should be .utm? not utc or uti?

UltimateHK47 03-06-2012 11:56 AM

utm is right I belive. There should be things like new crystals and such. Better weponary and armour. Though no customs. Ill check

Shaggoth 03-06-2012 12:05 PM

damn :/ would be really nice to get it work.

UltimateHK47 03-06-2012 12:09 PM

Thats weird as well. I'll have another look

Shaggoth 03-06-2012 01:11 PM

maybe we should start a new game? then it's no use to me :(
or maybe there's some way to force game reload those values? i remember i did some uti edits, but nothing changed untill i started new game and get to the charracter.

UltimateHK47 03-06-2012 03:00 PM

hmm, dosn't show ofr me. Though I installed when i was on the endar spire. I'll have another look later.

noname35 03-06-2012 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by DarthJango/Weasley (Post 2806739)
Why? what are the issues?

Does it work?

Id also add I have some more stuff that COULD be released but its still beta.

I just already have an improved merchant mod that includes Larrim. :/

Sithspecter 03-07-2012 09:54 AM

If you have already entered the module where he is at, it's not going to work. You're going to have to work from a save earlier than that, or start a new game.

Shaggoth 03-07-2012 11:37 AM

a-ha! so i'm the unlucky guy that time :)


All times are GMT -4. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.