LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   T3-M4's Astromech Droid Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=646)
-   -   Kse 333 errors ? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=210652)

battle111 09-13-2012 02:14 AM

hi!

when l first begun using kse 333 everything it seem to be alright :) but bad thing
happend l downloaded a mod named darth bandon armors for kotor 2 but l get one armor from kse 333 another has somekind of error :eek: can somebody help
please !!!!:(

Can someone please help

kyrie 09-13-2012 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by battle111 (Post 2818617)
hi!

when l first begun using kse 333 everything it seem to be alright :) but bad thing
happend l downloaded a mod named darth bandon armors for kotor 2 but l get one armor from kse 333 another has somekind of error :eek: can somebody help
please !!!!:(

This sounds like a mod conflict. Is the error bad resref?

battle111 09-13-2012 04:51 PM

When l add that item the game start's to crash !!!!!

kyrie 09-13-2012 06:10 PM

Can you put up a link to the mod? Or is this the mod http://knightsoftheoldrepublic.filef...Clothing;97740 ?

battle111 09-14-2012 01:02 AM

here it is http://knightsoftheoldrepublic.filef...ter_Robe;78278

kyrie 09-14-2012 04:14 PM

It looks like you may have to cheat it in the game using the ~ key in game. Make sure you edit your swkotor2.ini before hand. If you don't know how to add it, open swkotor2.ini and add in under game options EnableCheats=1. In game you won't see the game console so just type in give item g_a_class4006.

battle111 09-14-2012 05:54 PM

Thank's kyrie and thank's for the tip!!!!

kyrie 09-14-2012 10:46 PM

No problem anytime


All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.