LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Padawan's Lounge (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=523)
-   -   Save game files damaged? Pls help me! (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=211489)

Sinistra 11-24-2012 06:42 AM

Save game files damaged? Pls help me!
 
Something is really not OK with my KotOR 2, because it does not load the saved game for a long time! It loads for a bit of time, then the whole stuff stops and I can wait even for a hour long, it does nothing, the stripe does not move anywhere. Before this saving it didn't do this and it loads the autosave file(which is accidentally deleted :cry7: ), only not my own saving. Is it possible one of the files is damaged and if yes, what can I do? Hope someone can help me, because I'm going crazy, I don't wanna restart the whole game... :@

battle111 11-24-2012 09:41 AM

hmmmm
 
Quote:

Originally Posted by Sinistra (Post 2823645)
Something is really not OK with my KotOR 2, because it does not load the saved game for a long time! It loads for a bit of time, then the whole stuff stops and I can wait even for a hour long, it does nothing, the stripe does not move anywhere. Before this saving it didn't do this and it loads the autosave file(which is accidentally deleted :cry7: ), only not my own saving. Is it possible one of the files is damaged and if yes, what can I do? Hope someone can help me, because I'm going crazy, I don't wanna restart the whole game... :@

Welcome to the forums!!!!:thmbup1: and do you use some mods for tsl??:koon: maiby one mod damaged your tsl???

Sinistra 11-24-2012 09:57 AM

Hi, thanks :)
No, I don't use any mods, neither cheats and so on, so IDK what's the matter... :S

battle111 11-24-2012 11:30 AM

Well this bug that you spoken is very interesting but do you have installed the kotor 2 patch http://games.softpedia.com/get/Patch...ds-Patch.shtml

Sinistra 11-24-2012 11:47 AM

Yeah, I was thinking about that what if it is just a simple bug.
I tried it, but actually I also have problem with the patch... none of them work, all of them says "old file not found however a file of the same name was found" :S I have US version, and I also tried to install the 1.0b update...

battle111 11-24-2012 12:26 PM

Quote:

Originally Posted by Sinistra (Post 2823668)
Yeah, I was thinking about that what if it is just a simple bug.
I tried it, but actually I also have problem with the patch... none of them work, all of them says "old file not found however a file of the same name was found" :S I have US version, and I also tried to install the 1.0b update...

l see but wait a minute l had once this bug:rolleyes: but l made a nobol sacrifase l reinstalled the game well funny thing was l was at the nar shadda final level(goto's yact) but some how when l tryed to make a save at nar shadda final level uf that bug appeared that you spoken the scripe just began saving and done it was only haf full scripe but l suggest to reinstall the game if you can that is :(:(:hang1: l known that you don't want to reinstall the game but still you must try :Pout1::ohdear::ohdear: if still this bug appears then sorry my frend:ohdear::ohdear: l wish you luck with this

CptPriceless 11-24-2012 01:48 PM

xBox version or PC?

If it's xBox, did you turn off your xBox while saving?

If it's PC, try deleting these folders:
currentgame
gameinprogress
temp

And then try loading your game again.

This is why multiple saves are good.

Sinistra 11-24-2012 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by battle111
l was at the nar shadda final level(goto's yact) but some how when l tryed to make a save at nar shadda final level uf that bug appeared that you spoken the scripe just began saving and done it was only haf full scripe

Yessss, Battle, the situation is the same! oO I also stopped at the escaping from Goto's yacht... Btw, I've already reinstalled the game, but it did not help. But thanks for your patience and help, I'm grateful you had a bit time for helping me. :)
CptPrincess, I will try what you advised, then we'll see :)

Q 11-24-2012 05:21 PM

Which US version are you using? Original CD, KotOR Collection DVD or Steam? It will only need to be patched if it's the original CD version.

When you have a corrupted save, the best thing to do is to go back to an earlier save. That's why it's highly recommended to save often, in several different slots.

battle111 11-25-2012 04:08 AM

Quote:

Originally Posted by Sinistra (Post 2823684)
Yessss, Battle, the situation is the same! oO I also stopped at the escaping from Goto's yacht... Btw, I've already reinstalled the game, but it did not help. But thanks for your patience and help, I'm grateful you had a bit time for helping me. :)
CptPrincess, I will try what you advised, then we'll see :)

Sorry if it didn't helped this how l fixed once when l had 7 diffrent saves at tsl well one was at nar shadda ofcourse but l'm very sorry if it didn't helped :argh::giveup:

Sinistra 11-25-2012 12:09 PM

Quote:

Originally Posted by CptPriceless (Post 2823675)
xBox version or PC?

If it's PC, try deleting these folders:
currentgame
gameinprogress
temp

And then try loading your game again.

Well, I didn't find these files :confused:

Sinistra 11-25-2012 01:37 PM

I checked ALL of my maps, also the hidden ones and I don't find them :confused: But I also remember those folders, I saw them recently but now I just can't find them :confused:

Q 11-25-2012 07:30 PM

They should be in your main game folder.

lucastims 12-25-2012 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by Sinistra (Post 2823645)
Something is really not OK with my KotOR 2, because it does not load the saved game for a long time! It loads for a bit of time, then the whole stuff stops and I can wait even for a hour long, it does nothing, the stripe does not move anywhere. Before this saving it didn't do this and it loads the autosave file(which is accidentally deleted :cry7: ), only not my own saving. Is it possible one of the files is damaged and if yes, what can I do? Hope someone can help me, because I'm going crazy, I don't wanna restart the whole game... :@

I am experiencing a similar problem. I am playing the first Kotor on a Xbox 360. I will try to load a game, but it won't load and says "Damaged Save". The only save that works is the autosave. I am playing with no mods or cheats. PLEASE help me!


All times are GMT -4. The time now is 07:36 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.