LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   The Work Bench (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554)
-   -   Kotor 2 hololog viewing problems (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=211557)

RebornWookiee 12-04-2012 04:55 PM

Kotor 2 hololog viewing problems
 
Hello Everyone. Hopefully I am posting this in the right section but I am experiencing a weird problem playing kotor 2. I just started on peragus again and when I watch the holologs, the holograms are not the fuzzy blue like you see in the movies and throughout the game. They appear with color and like they are actually there. Does this make sense? The holologs appear with color. It is hard to explain but hopefully you understand what I am talking about. Is this an issue with my computer? Cause I have tried to run everything at maximum and it still does that. Any help would be appreciated cause it is bugging me so much. Thank you.

Q 12-04-2012 05:33 PM

Turn on frame buffer effects.

If there's no way to do that, then, most likely, your graphics card doesn't support it.

RebornWookiee 12-04-2012 05:38 PM

How do you turn on those effects? And yeah Im thinking my graphics card doesn't support it. But im probably going to get a new computer anyways so its not that big of a deal.

RebornWookiee 12-04-2012 05:58 PM

Frame buffer effects is grayed out. So nothing I can do right?

Q 12-04-2012 08:02 PM

No, I don't think so.

What kind of graphics card do you have?

RebornWookiee 12-05-2012 01:44 PM

I figured as much. Im not sure. I'd have to get back to you on that. I'm going to get a new computer anyways so not that big of a deal but I am not going to play the game without everything working properly. Also two questions. 1. I was thinking of getting an acer computer. Is that a good computer for gaming? Its relatively inexpensive and it has a lot of good features for gaming. I don't want to spend a ton of money. What do you think? 2. How do you eliminate the black bars on the side in gameplay? Happens on my current computer.

Q 12-06-2012 01:27 AM

1) Depends on the configuration. What kind of CPU/video card/memory does it have?

2) Do you have a widescreen monitor? The vanilla game only supports resolutions with a 4:3 aspect ratio, but it can be modded to support most widescreen resolutions.


All times are GMT -4. The time now is 08:40 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.