LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   The Work Bench (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554)
-   -   [KOTOR 2] something wrong with my ini file? and having distorted screen (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=211702)

Master_Chief 01-03-2013 02:57 AM

[KOTOR 2] something wrong with my ini file? and having distorted screen
 
hi, im playing the game on my new gaming computer and for some reason the ini file doesnt look completed. take a look

picture

anyone know what could be the cause of this? before i reinstall the game to this computer, I was using official patch 1.0B, Squizzy's widescreen patcher, and tslrcm 1.82. and this might not be related but im getting a distorted screen(and the game is frozen as well) at the save menu while on the peragus mining level. i seen people on steam having this problem and there doesnt seem to be a definite fix to this.

specs are:
windows 7 home premium
8GB of DDR3
i5 3570k
1tb hdd
evga gtx 670

edit: here is my save report.

SWKotOR]
ReportDateTime=1/3/2013 1:11:05 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.10.427
GameInstallLocation=B:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars - Knights of the Old Republic II\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=4
CPUSpeed=3403
CPUFamily=6
CPUModel=10
CPUStepping=9
CPUVendor=Intel
CPUName= Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=4096
Status=Pass

[Disk Free Space]
B: (NTFS), UNICODE=736.24GB
C: (NTFS), UNICODE=56.07GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\,E:\
Drives=HL-DT-ST DVDRAM GH24NS90,HL-DT-ST DVDRAM GH24NS90 ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=4096
Desktop Resolution=0x0x0
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=4.2.0
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce GTX 670/PCIe/SSE2
NVidia Driver=(null)
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Fail
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=@wdma_usb.inf,%usb\class_01.devicedesc%;USB Audio Device
Status=Pass

Q 01-03-2013 08:39 AM

Have you tried the Dantooine lag fix?
Quote:

Originally Posted by stingerhs (Post 1752131)
  • First, figure out where the .ini is installed. Default is "C:\Program Files\Lucasarts\swkotor(2)\swkotor(2).ini". If its not in that location, then your going to have to do some searching around on the hard drive a bit.
  • When you find it, just double-click on the file to open it in Notepad.
  • Scroll down the file until you find the Graphics Options
  • Under the last line ("last line" as in the last line of the list of entries under "Graphics Options", NOT the last line of "swkotor(2).ini"), add "Disable Vertex Buffer Objects=1", without the quotes.
  • Goto File, then Save.


Master_Chief 01-04-2013 12:07 AM

Quote:

Originally Posted by Q (Post 2825983)
Have you tried the Dantooine lag fix?

that actually worked. thanks Q


All times are GMT -4. The time now is 10:20 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.