LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   The Work Bench (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554)
-   -   Having Trouble starting Kotor (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=211795)

jack191 01-22-2013 01:37 AM

Having Trouble starting Kotor
 
Whenever I try to load up my recent download of Kotor I receive a messege with symbols at the Ebon Hawk screen and the startup ends. I was told to post my game info for more help so here is my specs. I don't want to install anything so if there is a way to not have to install please post.

[SWKotOR]
ReportDateTime=1/21/2013 10:22:41 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\

[OS]
Name=Win9x
Version=Windows 9X v6.1 build 7601 Service Pack 1
Service Pack=None
Status=Fail

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=4
CPUSpeed=2526
CPUFamily=6
CPUModel=5
CPUStepping=5
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 380 @ 2.53GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=3896
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=352.26GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\,E:\
Drives=LIZS LYJWT6N85U34 1.04

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1366x768x32
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.0 - Build 8.15.10.2342
OpenGL Vendor=Intel
OpenGL Renderer=Intel(R) HD Graphics
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers / Headphones (IDT High Definition Audio CODEC)
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=3
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1

[Game Options]
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=33
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=1
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=0
Movie 1=0
Movie 2=0
Movie 3=0
Movie 4=0
Movie 5=0
Movie 6=0
Movie 7=0
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0

[Alias]
HD0=.\
OVERRIDE=.\Override
TEMP=.\Temp
MODULES=.\Modules
LOGS=.\Logs
LOCALVAULT=.\LocalVault
DMVAULT=.\DMVault
SERVERVAULT=.\ServerVault
STREAMMUSIC=.\StreamMusic
TEMPCLIENT=.\Tempclient
SAVES=.\saves
CURRENTGAME=.\currentgame
TEXTUREPACKS=.\texturepacks
STREAMWAVES=.\StreamWaves

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Anti Aliasing=0
Texture Quality=2
Emitters=1
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
RefreshRate=60
Width=1024
Height=768

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[config]
firstrun=0

Q 01-22-2013 03:43 PM

Which version of Windows are you using?

jack191 01-22-2013 06:44 PM

Quote:

Originally Posted by Q (Post 2826956)
Which version of Windows are you using?

I am using Windows 7 Home Premium

Q 01-22-2013 08:15 PM

Please reinstall the game according to the large-print instructions at the top of the second post in this thread.


All times are GMT -4. The time now is 10:02 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.