LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Holowan Laboratories (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=324)
-   -   Jedi Vibroblade/Sword Force Jump? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=211840)

Col_Zechs 01-30-2013 07:02 PM

Jedi Vibroblade/Sword Force Jump?
 
Is there a way to make it so you can force jump while using a vibroblade or sword?

JCarter426 01-31-2013 07:30 AM

I believe you could do it by creating a new item type based on the lightsaber, but if I recall correctly, there is an unfixable bug that hinders that sort of thing.

Col_Zechs 01-31-2013 07:33 AM

Thats disappointing about this game. I don't know why the makers made it like that. No force jump when using swords is lame.

deathdisco 01-31-2013 01:29 PM

You could try changing the sword's baseitem to lightsaber. Might be worth a shot.

90SK 01-31-2013 08:36 PM

Bizarre, I never knew that about KotOR but I also never thought about doing that in-game, I don't really use either of those features :/

Darth Sapiens 02-04-2013 01:45 AM

this and not being able to throw swords always bugged me. ill put it on my list of mods to try to do.

Col_Zechs 02-04-2013 09:30 AM

I was also talking about it for TSL.

Darth Sapiens 02-05-2013 12:59 AM

Quote:

Originally Posted by Col_Zechs (Post 2827601)
I was also talking about it for TSL.

so was i. :thmbup1:


All times are GMT -4. The time now is 08:12 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.