LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Holowan Laboratories (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=324)
-   -   Some minor Hk-47 quest problems. (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=213122)

Me_Who_Else 10-29-2013 06:18 AM

Some minor Hk-47 quest problems.
 
I am doing the Hk factory quest and at the moment i need to find the hk-50 squads. Now to the actual question; I have found 3 of em, but my questlog still says that i need to find two more.

Does that resolve afterwards, or is it a bug?

(search does not deliver THAT particular issue =))

maltron66 10-29-2013 09:11 AM

Quote:

Originally Posted by Me_Who_Else (Post 2839273)
I am doing the Hk factory quest and at the moment i need to find the hk-50 squads. Now to the actual question; I have found 3 of em, but my questlog still says that i need to find two more.

Does that resolve afterwards, or is it a bug?

(search does not deliver THAT particular issue =))

WHEN did you find the first 2 squads, before or after you triggered the "Finding the HK factory" quest?

Me_Who_Else 10-29-2013 09:34 AM

Quote:

Originally Posted by maltron66 (Post 2839278)
WHEN did you find the first 2 squads, before or after you triggered the "Finding the HK factory" quest?

One i got on korriban before Hk was repaired.

I managed to repair him (it actually). Then i got the first squad on dantooine, the second on Dantooine, the third on Telos. I got even one on Dxun and two on Onderon. And still the log tells me that i need to find two more >.<.

Now..i wont scream and shout when it does not work, it is just an inconvenient.

DuckfromPortal 10-29-2013 03:40 PM

nar shadaa has has a couple more, umm, yeah so you definitely showed the hk translator to hk and made sure the quest started from the sounds of it, umm, what other mods do you have?

Hassat Hunter 10-29-2013 06:07 PM

More people not getting proper updates on Dantooine, eh.
Should look at that... it might be a bug with the HK's there...

Me_Who_Else 10-29-2013 07:05 PM

Quote:

Originally Posted by DuckfromPortal (Post 2839296)
nar shadaa has has a couple more, umm, yeah so you definitely showed the hk translator to hk and made sure the quest started from the sounds of it, umm, what other mods do you have?

yes i have showed him that darn thing. or else the quest would not trigger.
the savegameeditor cant trigger the quest correctly...so yes. i showed it the sonic thingy. But i am repeating myselft

DuckfromPortal 11-02-2013 10:01 PM

oh yeah i gathered you had shown it i was saying you had shown it, it was more of a thought for myself sorry, anywho i was asking if you had other mods, since sometimes things conflict and screw stuff up


All times are GMT -4. The time now is 07:26 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.