LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JO Mapping (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=359)
-   -   no worldspawn !?! (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=47080)

Lenz 04-25-2002 10:13 AM

no worldspawn !?!
 
When I want to load my map I always get a 'no worldspawn' error! how to solve this???

SITHWARRIOR-SaF 04-25-2002 02:56 PM

hehe
 
you add a worldspawn right click and at bottom there should be worldspawn click it and drag it so it's not in yout map


All times are GMT -4. The time now is 04:58 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.