LucasForums (
-   Jedi Outcast (
-   -   Dismemberment in SP (

JediGunny 05-30-2002 02:26 AM

Dismemberment in SP
I loaded JK2, no dism. I uninstalled it and reloaded it and bam! I was cutting everyone in two, then I patched it, no dism. Edited my config for dismember=1 and realistic comabt =1 and still I'm lucky to cut a hand off. I don't have to have it but if it is there, why won't it work? Have I downloaded a pk3 that somehow disabled it? any suggestions???????

Old_Ben 05-30-2002 02:31 AM

Have you tried putting in the cheats.

g_saberrealisticcombat 1
cg_dissmemberment 3

Don't know if that's the same as editing the config. If not it might work.

All times are GMT -4. The time now is 05:13 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.