LucasForums (
-   Jedi Knight / MotS (
-   -   I can't get JK or MOTS to work (

General Taskor 08-06-2000 05:00 PM

I can't get JK or MOTS to work
ok I need to know if this has happened to anyone while trying to get JK or MOTS to work. first I bring up the games launcher and then press the play JK or MOTS button. Its started to load and then comes to a black screen and freezes the computer.

Pedro The Hutt 08-06-2000 08:32 PM

Well, you could start with checking if all of you're drivers are up to date.

I am your father.

All times are GMT -4. The time now is 03:11 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.