LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Feedback (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Is anyone else getting an admin login screen at JK2.net (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=71184)

blackfire 07-23-2002 08:53 PM

Is anyone else getting an admin login screen at JK2.net
 
Very weird, just want to know if I'm the only one?

ReIIiK 07-23-2002 09:04 PM

I'm getting it too, and I can't get to the news section of the site.....whats going on??

Gooey 07-23-2002 09:20 PM

It's dead again because the admins have their head up their collective arses

OnlyOneCanoli 07-23-2002 10:46 PM

They're doing a DNS transfer, I believe. Hopefully it will be functional soon.

And Gooey, your comment was inappropriate. And false as well, unless you consider trying to make the site better and faster to require having one's head up their ass. :|

I'll be moving this to Feedback, although I'm sure the problem will be remedied shortly.

Darth Gecko 07-23-2002 10:47 PM

Oh good, lol. I'm glad I'm not the only one with this problem. :D

baseq 07-24-2002 08:43 AM

HACKED TO DEATH ?
 
Something would let me believe they have been hacked to death rather... maybe i am wrong, but when i tried to connect i received the same authentification certificate thing pointing to (supposedly issued by) ensim.rackshack.net than when i tried to connect to www.nvnew.net yesterday.
They and some other sites using the same apache software seem to have been victim of malicious attacks recently.

Hope I am wrong for JK2.net tho...

[see : http://ensim.rackshack.net/
RackShack Talk > RaQ Support > Security:
Thread "Site's Been Hacked - What 's Next?"]

blackfire 07-24-2002 01:21 PM

OnlyOneCanoli,

Sorry I didn't realize I was in the wrong forum.

Quote:

Something would let me believe they have been hacked to death rather... maybe i am wrong, but when i tried to connect i received the same authentification certificate thing pointing to (supposedly issued by) ensim.rackshack.net than
I was concerned about this also, the certificate had several security problems with it.

BucMan55 07-24-2002 04:31 PM

Hope they get it worked out soon.....

It happened to me yesterday afternoon, but it was back to normal last night.... Now it's down again...

~Rebel_Monkey~ 07-27-2002 05:26 PM

i had this problem too, but its gone now (at least for me). wonder what the heck it was though...:confused: :confused: :confused:


All times are GMT -4. The time now is 10:24 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.