LucasForums (
-   Strategy Shack (
-   -   Saga Mode (

Russ 04-01-2003 08:38 AM

Saga Mode
How do you activate the Saga gamemode?

Hekx 04-01-2003 01:31 PM

Use the file like any other MP modification.

Create a folder for it, load it up, select the gametype from the create server menu.

anchorhead.pk3 in Saga folder in the GameData directory.

All times are GMT -4. The time now is 07:43 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2015 - All rights reserved.