View Single Post
Old 02-25-2005, 02:13 PM   #811
ChAiNz.2da
Brony 4 Life. Yo.
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,845
Current Game: Minecraft MP: PynCraft|Tekkit
Quote:
Originally posted by JamieKirby
I would understand and wait if this was a bug that hasn't been fixed, but some people have said that it has already been fixed and that i should get the *new* *NEW* version....so there is no such fix yet?

if not, sorry for bitching.....well, i will use the Kotor I only version for now, it works with no problems.

EDIT: Oops, i forgot about the edit thing, sorry. :/
It's quite allright, I can understand the frustration... and as I said I apologize if I made you mad...

Question. Do you have KotOR and TSL installed, or just TSL?

If it's just TSL, some have said that their KotOR I paths are left blank (since it's not installed). This tends to cause the error message. Fill the empty paths with the paths leading to TSL's and see if that might help...

Goto File > Manage Paths
Click the SW: KotOR Tab and try these entries (if you haven't already):

KotOR root path: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2
chitin.key path: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\chitin.key
data path: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\data
module path: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\modules
texture pack: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\texturePacks
rims path: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\rims

This assumes you installed TSL in the "Defualt" paths, otherwise add paths accordingly...

I'll cross my fingers for you


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,