View Single Post
Old 07-01-2007, 11:21 PM   #1
{DX}Square
Lurker
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Exclamation Extreme Lag with JA - Need help...

Hi all, I wanted to get back into JA and start playing again and right away I have a huge problem. I load into the game which takes around 8 minutes for the first load in for some reason and then the game is incredibly laggy on any graphical setting. Now I can assure you my PC can more than handle JA. Heres my specs:

Time of this report: 7/1/2007, 23:17:02
Operating System: Windows Vista™ Home Basic x64
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: NVIDIA
System Model: AWRDACPI
BIOS: Phoenix - Award BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4094MB RAM
Page File: 1066MB used, 7291MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 8800 GTS
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1371 MB
Dedicated Memory: 604 MB
Shared Memory: 766 MB
Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (85Hz)
Monitor: Generic PnP Monitor
Driver Name: nvd3dum,nvd3dumx.dll,nvwgf2um,nvwgf2umx.dll
Driver Version: 7.15.0011.5824 (English)
DDI Version: 9Ex
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 4/26/2007 16:17:00, 4669440 bytes
WHQL Logo'd: Yes


I have tried reinstalling it, I have tried updating it, removing all addons and additional pk3's. I have tried running it in administration mode, running it in compatibility mode for XP. All have failed to solve the problem. Is this a Vista 64 bit issue? I am completely stumped anyone out there getting this crap as well?

I have also made sure I have the latest graphics drivers for my 8800 GTS at Nvidia.com. So i know that is all up to date.

-Square
{DX}Square is offline   you may: quote & reply,