View Single Post
Old 08-05-2007, 01:41 AM   #20
(saber).Arnet
Lurker
 
(saber).Arnet's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: kamino
Posts: 4
Question let's get the issue over with please.

Here’s what I got:

I have 2 Ethernet Cables,
One going to the PC & one going to the PS2 (SEPARATE ip addresses)
from a Cisco Router.

I am running the PS2 Dedicated Server on the PC & logging on to my room with the PS2.

On the PS2, the Network Adapter info for: Ip-Address & DNAS is set-up correctly.

.................................................. ..................................................
The PC: (ports that are forwarded)

static tcp 3658 (Playstation AMS Secure [Battlefront])

static udp 3658 (Playstation AMS Secure [Battlefront])
I THINK THIS ONE IS A PROBLEM THOUGH

static tcp 6500 (GameSpy Arcade query port)
static udp 27900 (GameSpyID, master server udp heartbeat)
.................................................. .................................................. ..

what do I see?

a) my room: (T.G.E.).Headshots is playable
b) Session 1 has a high ping (Headset works)
c) Session 2 has a low ping (Headset doesn't work) ...weird...
d) I am able to hear & speak in the other people's rooms
e) GameSpyId has a difficult time recording my stats for both Sessions
f) My Windows XP Home Edition Firewall is on, exceptions for above ports

If anyone knows the TRUE SET-UP for hosting the PS2 Server for Battlefront 1
on their PC and able to access the room on their PS2 with no problems, please respond, and if it works, I will inform everyone!
Thank you!



Last edited by (saber).Arnet; 08-14-2007 at 09:19 PM.
(saber).Arnet is offline   you may: quote & reply,