View Single Post
Old 04-17-2011, 01:37 PM   #131
Dirhyn
Lurker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Since D2D is taking too much time to answer my problems, I am once again turning to the pros in here.

here is what my hardware scan tells me. Btw, the graphic card detected is NOT my graphic card. maybe this is my problem?
I have a nvidia GT 130M.

[SWKotOR]
ReportDateTime=17/04/2011 1:30:48 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=Service Pack 2
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=1995
CPUFamily=6
CPUModel=7
CPUStepping=6
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=1024
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=117.26GB
D: (NTFS), UNICODE=1.71GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=E:\,F:\
Drives=TSSTcorp CDDVDW TS-L633M ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=4096
Desktop Resolution=0x0x0
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=3.3.0
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce GT 130M/PCI/SSE2
NVidia Driver=(null)
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Fail
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=@oem36.inf,%usb\vid_045e&pid_075d&mi_02.devic edesc%;Microsoft LifeCam Cinema.
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Sound Init=0
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=0
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Dirhyn is offline   you may: quote & reply,