View Single Post
Old 08-16-2011, 07:46 PM   #4
Jacaranda
Lurker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Jacaranda View Post
Hi there ok so recently bought a laptop, (hp pavillion dv6-6077ei) with windows 7 and AMD Radeon 6770M and tried to install Outcast and Academy, they both installed fine but when it came to playing I got this lovely long story






Ok thats weird, its always given me the same "could not load opengl subsystem" error, i just ried to run the game so i coud copy it on here but when i just tried iy like 2 min ago the screen just gets all these grey lines across it, dont think it was frozen though as i could hear the menu buttons as i was racing the mouse aroung in a fit of rage Help?
Ok so this is the error msg:

JK2: v1.03 win-x86 May 3 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets5.pk3 (4 files)
C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets2.pk3 (289 files)
C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
14978 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec jk2config.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files (x86)\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\Windows\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 8
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 8, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 8, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Jacaranda is offline   you may: quote & reply,