View Single Post
Old 05-18-2012, 04:41 PM   #6
testp
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by Hassat Hunter View Post
Well, we can always try giving you a save just after the intro, if you give us the character design you want. If it loads fine, well, it's a start .

(And I can't find your thread anymore there... deleted it? Or am I just blind?)
I think im under "ksarn" there. I randomly put together some letters for a username lol. I just found a save right at the intro but it also doesnt work. Crashes as soon as I load. System info is:

Code:
[SWKotOR]
ReportDateTime=5/18/2012 4:43:48 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.00.424
GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=2527
CPUFamily=6
CPUModel=7
CPUStepping=6
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P9500 @ 2.53GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=4048
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=74.87GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=
Drives=

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1440x900x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.0 - Build 8.15.10.2226
OpenGL Vendor=Intel
OpenGL Renderer=Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers / Headphones (IDT High Definition Audio CODEC)
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=640
Height=480
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=85
Number 3D Voices=30
Number 2D Voices=34
2D3D Bias=1.50
EAX=0
Sound Init=0
Disable Sound=0
Force Software=1

[Graphics Options]
Anisotropy=16
Frame Buffer=1
Grass=1
Soft Shadows=1
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0
AllowSoftShadows=1
RefreshRate=60
Width=1024
Height=768
V-Sync=1
Texture Quality=2
Anti Aliasing=8

[Game Options]
UnlockedPlanetSongs=15
Enable Tooltips=1
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
TextureVariation=3
BodyVariation=9
AppearanceType=174
PCGender=0
GameCompleted=0
CurSithLord=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=66
Difficulty Level=1
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Reverse Ingame YAxis=0
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
TooltipDelay Sec=1
Disable Movies=0

[config]
firstrun=0
Some things i did may not be present since this is my third reinstall lol. Even though its updated, i cannot get it to say 2.1 either, dunno why.
testp is offline   you may: quote & reply,