View Single Post
Old 08-04-2012, 09:06 AM   #809
BlargHonk
Lurker
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
Having an issue with my game. Set it up as it should, but the game crashes on startup.
Specs:
[SWKotOR]
ReportDateTime=8/4/2012 5:04:16 AM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=Service Pack 2
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=2094
CPUFamily=6
CPUModel=7
CPUStepping=10
CPUVendor=Intel
CPUName=Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=1024
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=153.09GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\,F:\
Drives=Optiarc DVD+-RW AD-7700H ATA Device

[Video]
Video Card Name=RDPDD Chained DD
Video Memory=2048
Desktop Resolution=1366x768x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=1.1.0
OpenGL Vendor=Microsoft Corporation
OpenGL Renderer=GDI Generic
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Fail
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers (High Definition Audio Device)
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Sound Init=0
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=0
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=1

[Game Options]
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=33
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=1
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=0
Movie 1=0
Movie 2=0
Movie 3=0
Movie 4=0
Movie 5=0
Movie 6=0
Movie 7=0
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0

[Alias]
HD0=.\
OVERRIDE=.\Override
TEMP=.\Temp
MODULES=.\Modules
LOGS=.\Logs
LOCALVAULT=.\LocalVault
DMVAULT=.\DMVault
SERVERVAULT=.\ServerVault
STREAMMUSIC=.\StreamMusic
TEMPCLIENT=.\Tempclient
SAVES=.\saves
CURRENTGAME=.\currentgame
TEXTUREPACKS=.\texturepacks
STREAMWAVES=.\StreamWaves

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Anti Aliasing=0
Texture Quality=0
Emitters=1
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0
RefreshRate=60
Width=800
Height=600
Disable Vertex Buffer Objects=1
AllowWindowedMode=1

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[config]
firstrun=0

And the crash report:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: swkotor.exe
Application Version: 1.0.3.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: StackHash_be9b
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: be9b
Additional Information 2: be9bf493184e8a1cc6dbc11c84c53984
Additional Information 3: a099
Additional Information 4: a0997196efb56d84f9f4ce5a43974546

I don't have time to lurk through the whole thread to see if anyone else had this problem, but I was hoping you'd know what's up. I doubt it's my PC specs, but I wouldn't be suppried if it is.
BlargHonk is offline   you may: quote & reply,