lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Teamsupport
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 11-01-2003, 01:15 PM   #1
Venator
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1
Teamsupport

Hi,

I made a skin with teamsupport. Well, in FFA everything works fine. I see the teamversions of my skin, can select them and they work.
But when i choose them in teamgames like ctf i dont see my skin, but the default skin of the model (the default jedi skin).

I dont know where to search for the bug, cuz everything works fine in ffa.

Default *.skin file:

http://home.arcor.de/venatorstuff/m...lt_kylenew.skin

Red *.skin file:

http://home.arcor.de/venatorstuff/m...ed_kylenew.skin

Blue *.skin file:

http://home.arcor.de/venatorstuff/m...ue_kylenew.skin

The Skin itself:

http://home.arcor.de/venatorstuff/BoSSCTF.pk3

This skin is just an edited version of another skin, i really dont know what went wrong.
Venator is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Skinning > Teamsupport

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:12 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.